ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Υπέγραψε γι' ακόμη ένα χρόνο ο Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη Super League Interwetten.
Ο Γιούρι Λοντίγκιν στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Γιούρι Λοντίγκιν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιούρι Λοντίγκιν. Οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι ο 30χρονος γκολκίπερ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2022.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Ιανουάριο τον Λοντίγκιν ως ελεύθερο, συμφώνησαν σε εξάμηνο συμβόλαιο, ενώ στο deal υπήρχε και οψιόν ανανέωσης, η οποία και τελικά ενεργοποιήθηκε.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ και έχει κρατήσει σε έξι παιχνίδια ανέπαφη την εστία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Yuri Lodygin για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης ο Yuri δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που σαν επιστέγασμα μιας τόσο πετυχημένης σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για μένα, ήρθε αυτή η ανανέωση. Ευχαριστώ τη Διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ