STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι στον ΠΑΣ, αλλά το πήρε πίσω όταν το είδε στο βίντεο

Το πέναλτι του ΠΑΣ που ακυρώθηκε από το VAR
Το πέναλτι του ΠΑΣ που ακυρώθηκε από το VAR PRINT SCREEN GLOMEX / NOVASPORTS

Ο Αϊτόρ στην προσπάθειά του να κόψει τον Πίρσμαν βρήκε την μπάλα με το αριστερό χέρι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαδόπουλο να δείχνει αρχικά πέναλτι αλλά στη συνέχεια να παίρνει πίσω την απόφασή του, αφού κλήθηκε από το VAR και είδε τη φάση και ο ίδιος στο βίντεο.

Στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική της Super League Interwetter, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Παπαδόπουλος καταλόγισε πέναλτι εις βάρος των πράσινων, για χέρι του Αϊτόρ.

Συγκριμένα, στην προσπάθειά του ο Ισπανός επιθετικός να κόψει τον Πίρσμαν έκανε τάκλιν και βρήκε την μπάλα με το αριστερό χέρι την ώρα που έπεφτε στο χορτάρι. Αρχικά, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά κλήθηκε από το VAR να δει τη φάση καθώς από το VAR διαφώνησαν για την απόφαση του και ήθελαν να το δει ξανά.

Ο Παπαδόπουλος πήγε είδε τη φάση και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση καθώς πιθανόν θεώρησε πως το χέρι του Αϊτόρ δεν βρισκόταν σε θέση που μεγάλωνε τον όγκο του σώματος του. Για αυτό και συνέχισε το παιχνίδι με ελεύθερο υπέρ του Παναθηναϊκού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ