ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Ανακοίνωσε Ίκερ Μπιλμπάο για δύο χρόνια

Ο Ίκερ Μπιλμπάο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ίκερ Μπιλμπάο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο Ίκερ Μπιλμπάο, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα των Ιωαννίνων, ως ελεύθερος από την Αμορεμπιέτα.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού μέσου, Ίκερ Μπιλμπάο, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα των Ιωαννίνων για δύο χρόνια.

Ο Ισπανός μέσος δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Ισπανίας, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στις Μπασκόνια, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γκερνίκα και Αμορεμπιέτα, από την οποία αποχώρησε ως ελεύθερος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Ίκερ Μπιλμπάο, για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Danok Bat CF στην πόλη του Μπιλμπάο, ενώ το καλοκαίρι του 2015 σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και συγκεκριμένα στην τρίτη της ομάδα την Μπασκόνια. Στην Μπασκόνια αγωνίστηκε μέχρι το 2018 με ένα μικρό διάλειμμα την σεζόν 2017-18 όταν και φόρεσε την φανέλα της Γκερνίκα.

Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αμορεμπιέτα με την οποία μέτρησε συνολικά 110 συμμετοχές και εννιά γκολ, ενώ στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Segunda Division σημειώνοντας δύο γκολ μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ, ενώ μέτρησε και δύο συμμετοχές στο Copa del Rey.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ίκερ Μπιλμπάο στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr, ανέφερε:

«Έχω μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ με όλες μου τις δυνάμεις. Ελπίζω να κάνουμε μια μεγάλη χρονιά. Ξέρω ότι οι οπαδοί στην Ελλάδα αγαπούν τις ομάδες τους, τις στηρίζουν με πάθος και αυτό μου αρέσει πολύ. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γενικώς άκουσα καλά πράγματα για την Super League και τον Π.Α.Σ., μίλησα με τον Κόντε και πήρα πολύ καλές αναφορές για την πόλη και την ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όπως μπορώ, να μοιράσω ασίστ ή ακόμα και να πετύχω κάποιο γκολ. Πρέπει να προχωράμε βήμα βήμα και ελπίζω να φτάσουμε μακριά".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ