ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον Λοντίγκιν

Ο Λοντίγκιν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας το 2019.
Ο Λοντίγκιν με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα, Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα με κάθε επισημότητα είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν ότι έφτασαν σε συμφωνία με τον 30χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Η συμφωνία έχει διάρκεια έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα έτος.

Ο Λοντίγκιν ήταν ελεύθερος απ' το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι αποχώρησε από την Αρσενάλ Τούλα, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης, της Ζενίτ, του Ολυμπιακού και της τουρκικής Γκαζιαντέπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

"H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ελληνορώσο τερματοφύλακα Yuri Lodygin.

Γεννημένος στις 26 Μαΐου 1990, ο Yuri έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Zenit, του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και του Εορδαϊκού, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας και με την ανδρική ομάδα της Εθνικής Ρωσίας. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών με option επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο και θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 13.

Καλώς ήλθες στην οικογένεια του ΠΑΣ Yuri."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ