ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Κίνδυνος για -3 από το διαιτητικό δικαστήριο λόγω οφειλής στον Μπουκουβάλα

Ο Μπουκουβάλας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2019-20
Ο Μπουκουβάλας με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2019-20 EUROKINISSI

Το διαιτητικό δικαστήριο δέχτηκε την αίτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα των Ιωαννίνων να κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών αν δεν εξοφλήσει τον δεξιό μπακ που πλέον αγωνίζεται στη Βέροια.

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών κινδυνεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα αν δεν εξοφλήσει τον Μιχάλη Μπουκουβάλα μετά την αίτηση του δεξιού μπακ που πλέον αγωνίζεται στη Βέροια κατά της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Μπουκουβάλας είχε κάνει προσφυγή για 18.330 ευρώ που του επιδικάστηκαν από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει πέντε μέρες πλέον για να προβεί στην εξόφληση του.

Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να προβεί άμεσα, αν δεν έχει ήδη γίνει, στην εξόφληση του συγκεκριμένου ποσού και να μην υπάρξει πρόβλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ