ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα για ρατσιστική επίθεση σε Κάστρο: "Δε θα το αφήσουμε έτσι"

Η στιγμή της έντασης ανάμεσα στον Μπέρτο και τον Κάστρο
Η στιγμή της έντασης ανάμεσα στον Μπέρτο και τον Κάστρο ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση για την ρατσιστική επίθεση στον Κάστρο με την οποία επιτίθεται κατά του Αλέξη Κούγια, της ΑΕΛ, αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κάστρο δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Μπέρτο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν. Μετά από λίγο διάστημα, και αφού όπως ανέφεραν στη μετάδοση ο Μπέρτος ζήτησε συγγνώμη, το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Οι Γιαννιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την οποία επιτέθηκαν κατά του Αλέξη Κούγια, της ΑΕΛ, αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης, Ευάγγελο Μανούχο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το συμβάν ανάμεσα στον Μπέρτο και τον Κάστρο

"Είμαστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι για το χαμηλό επίπεδο της φιλοξενίας από τον κ.Κούγια και την ομάδα του αλλά κυρίως από την διαιτησία που τιμώρησε με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση.

Αντί να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και να αποβάλει άμεσα τον παίχτη της Λάρισας, στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας δήλωσε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Η συγγνώμη την ώρα του αγώνα στον Κάστρο που είδαμε στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον για αυτό που δεν άκουσε.. Αυτός δεν άκουσε αλλά εμείς είδαμε και δε θα το αφήσουμε έτσι. Δεν μπορεί να είναι ανεκτό να υποτιμάται και να προσβάλλεται κάποιος άνθρωπος λόγω φυλής ή χρώματος".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ