STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης κράτησε όρθιους τους Περιστεριώτες

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο INTIME

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες, στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Τα γκολ των δύο ομάδων πέτυχαν οι πρώτοι σκόρερ τους, Κουλούρης και Περέα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, διατηρώντας το 1-1 μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε τον Ατρόμητο στους Ζωσιμάδες για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten, στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο των Περιστεριωτών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, χάρη στα γκολ των Κουλούρη και Περέα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ έφτασε τους 27 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι στη 13η θέση με 10 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος πήρε κεφάλι στο σκορ στα 58 δευτερόλεπτα. Ο Κουλούρης επωφελήθηκε από τις κόντρες και από κοντά νίκησε τον Σούλη για το 1-0.

Οι Ηπειρώτες απάντησαν άμεσα και συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό. Ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπρένερ κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, η οποία πέρασε απ' όλους και ο Περέα από κοντά έκανε το 1-1.

Μετά από αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες άρχισαν να υπηρετούν το πλάνο τους, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ να απειλεί στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ κυριάρχησε με τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις και να κρατάει το παιχνίδι στο 1-1.

Κόπασε ο ρυθμός μετά τα δύο γκολ

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχαν οι δύο ομάδες ο ρυθμός κόπασε, με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθεί να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων.

Ο Περέα έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει τούμπα το παιχνίδι στο 17ο λεπτό. Ο Μπρένερ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ωστόσο ο Κολομβιανός φορ από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30' ο Ατρόμητος επιχείρησε το σουτ, ωστόσο η προσπάθεια του Κουλούρη βρήκε σε αμυνόμενο του ΠΑΣ και κατέληξε κόρνερ. Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει. Ο Σάλιακας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γκαρντάβσκι έπιασε την κεφαλιά, με τους Κάργα και Εραμούσπε να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα προς την εστία.

Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν, απείλησαν με διπλή ευκαιρία στο 42'. Αρχικά ο Στρουγγής νικήθηκε από κοντινή απόσταση από τον Σούλη, έπειτα από κόντρα στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Σπιριντόνοβιτς, ενώ ένα γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Κουλούρης μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Γιαννιώτης κατέβασε ρολά στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ συνεχίζοντας το ίδιο πλάνο κυριάρχησε και είχε τις ευκαιρίες για να πάρει το γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Πρώτη τελική στο 48ο λεπτό "προέκυψε" από τα πόδια του Μπρένερ και ο Γιαννιώτης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 59ο λεπτό ο Σάλιακας δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση με τον Γιαννιώτη να απομακρύνει για μια ακόμα φορά.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Την εστία του Γιαννιώτη κράτησε για μια ακόμα φορά ο Σάλιακας αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 72ο λεπτό, ωστόσο ο Γιαννιώτης μια ακόμα εντυπωσιακή επέμβαση παραχώρησε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά και έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Λώλης βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, ωστόσο το σουτ του ήταν σιγανό με τον Έλληνα κίπερ να τον σταματά.

Δύο λεπτά μετά (στο 75') ο Ζήσης Καραχάλιος έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Μετά από αυτές τις τελικές προσπάθειες του ΠΑΣ, ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει κεφάλι στο σκορ, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ