ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάνιννα: Ο Παντελάκης ανανέωσε μέχρι το 2024

Ο Νώντας Παντελάκης με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Βόλο
Ο Νώντας Παντελάκης με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Βόλο EUROKINISSI

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νώντας Παντελάκης, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ηπείρου την Τετάρτη (8/12)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νώντα Παντελάκη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Άγιαξ της Ηπείρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται με τον ΠΑΣ από το καλοκαίρι του 2019. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 64 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει έξι γκολ και μία ασίστ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας, για 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νώντα Παντελάκη.

Με την υπογραφή της ανανέωσης ο Νώντας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Π.Α.Σ. που από την πρώτη στιγμή με υποδέχθηκε και με στήριξε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, τους προπονητές μου, τους συμπαίχτες μου, τον γενικό αρχηγό κ.Καρβέλη και όλους τους ανθρώπους του Π.Α.Σ., για τις στιγμές που ζήσαμε και θα ζήσουμε σε αυτή την πορεία. Υπόσχομαι να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο στην εκπλήρωση των στόχων της και όλοι μαζί να τη φέρουμε ακόμα πιο ψηλά κάνοντας υπερήφανους τους οπαδούς μας".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ