ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ: "Αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του κυρίου Κούγια για τα όσα είπε στον Κάργα"

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πριν το παιχνίδι ΠΑΣ - Παναθηναϊκός
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης πριν το παιχνίδι ΠΑΣ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η αντιπαράθεση μεταξύ των διοικήσεων του ΠΑΣ και της ΑΕΛ καλά κρατεί, με τους Ηπειρώτες να απαντούν στον Αλέξη Κούγια μέσω ανακοίνωσης ζητώντας μεταξύ άλλων την τιμωρία του για τη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων

Έχουν συμπληρωθεί δύο 24ωρα από την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ εντός του αγωνιστικού χώρου στο φινάλε των play outs της φετινής Super League Interwetten, ωστόσο η μάχη έχει μεταφερθεί πλέον έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα έχουν εκτοξευτεί κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά αλλά και εμπλοκή σε παράνομη μεταβίβαση μετοχών και υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/5), λίγες ώρες μετά την επιθετική ανακοίνωση των βυσσινί, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του ΠΑΣ που έβαλε μάλιστα στο στόχαστρο τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

"Η απάντηση του ΠΑΣ επί του ερωτήματος – ανακοίνωση της ΑΕΛ είναι απλή και είναι η εξής: Ο Π.Α.Σ. ασχολείται με τα πραγματικά γεγονότα και αυτά που θίγουν βάναυσα την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι με αναπόδεικτες και ανυπόστατες “θεωρίες – σκευωρίες”!!!

Μήπως δεν πρέπει να ασχοληθούμε και με το άκρως προσβλητικό, κακόβουλο και εντελώς ανήθικο σχόλιο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ και προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κάργα, όπως έχει αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή?!

Αναμένουμε ασφαλώς την παραδειγματική τιμωρία του κ. Κούγια για τα όσα είπε στον ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε φέτος με την καλή και αποτελεσματική δουλειά της ομάδας και αφήνουμε τον κ. Κούγια να συνεχίσει τον δικό του δρόμο, όπου τον βγάλει αυτός", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ηπείρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ