SERIE A

Πάρμα - Μίλαν 1-3: Ανανέωση, ασίστ, αποβολή και νίκη για Ιμπραχίμοβιτς

Ιμπραχίμοβιτς και Κεσιέ πανηγυρίζουν γκολ της Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους
Ιμπραχίμοβιτς και Κεσιέ πανηγυρίζουν γκολ της Μίλαν κόντρα στην Γιουβέντους Ⓒ 2020 SPADA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν ξανά εκ των πρωταγωνιστών της Μίλαν, αφού στη νίκη με 3-1 επί της Πάρμα έβγαλε ασίστ και γιόρτασε με αυτόν τον τρόπο τη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του. Λίγο αργότερα... αποβλήθηκε!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της Μίλαν με την Πάρμα για την 29η αγωνιστική της Serie A. Οι "ροσονέρι" επικράτησαν με 3-1 στο "Ένιο Ταρντίνι", σε ένα πολύ έντονο Σάββατο για τον Σουηδό διεθνή. Όλα άρχισαν λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση, όταν έγινε γνωστό ότι ο 39χρονος επιθετικός συμφώνησε προφορικά για να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν. "Μένουν οι λεπτομέρειες", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, κατά συνέπεια ο αγώνας με την προτελευταία Πάρμα να μοιάζει με γιορτή.

Όπερ και εγένετο, αφού στο 8' ο Ιμπραχίμοβιτς έβγαλε ασίστ στον Άντε Ρέμπιτς κι έφτασε τη συμμετοχή του σε 17 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα (σε 17 αγώνες), Με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να είναι παρών όποτε χρειάστηκε, βρέθηκαν οι βάσεις για το 2-0 του Φρανκ Κεσιέ στο τέλος του ημιχρόνου, ύστερα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια.

Στο 60', όμως, ο Ιμπραχίμοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (η 8η αποβολή του στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα), επειδή κάτι φέρεται να είναι στον διαιτητή. Με αριθμητικό μειονέκτημα οι "ροσονέρι" είχαν προβλήματα και ο Ρικάρντο Γκαλιόλο μείωσε σε 1-2. Ο Ντοναρούμα συνέχισε να είναι πρωταγωνιστής και τελικά, μαζί με το γκολ του Ραφαέλ Λεάο στις καθυστερήσεις, κράτησαν τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν το μοναδικό εμπόδιο για τη μαθηματική κατάκτηση του σκουντέτο από την Ίντερ.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Κόντι (85' Τραορέ), Μπάνι, Γκαλιόλο, Πετσέλα (74' Μπουζί), Μαν, Κούρτιτς, Ερνάνι (61' Γκράσι), Κούτσκα, Πελέ, Ζερβίνιο (46' Κορνέλιους)

ΜΙΛΑΝ: Τζ. Ντοναρούμα, Καλουλού (78' Γκάμπια), Κιερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Κεσιέ, Μπενασέρ (72' Μεϊτέ), Σάλεμακερς (72' Νταλότ), Τσαλχάνογλου (78' Κρούνιτς), Ρέμπιτς (84' Λεάο), Ιμπραχίμοβιτς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 10 Απριλίου

Σπέτσια - Κροτόνε 3-2 (63' Βέρντε, 89' Ματζιόρε, 90+2' Έρλιτς - 40' Τζιτζί, 78' Νουάνκουο)

Πάρμα - Μίλαν 1-3 (66' Γκαλιόλο - 8' Ρέμπιτς, 44' Κεσιέ, 90+4' Λεάο)

Ουντινέζε - Τορίνο 0-1 (61' πέν. Μπελότι)

Κυριακή 11 Απριλίου

Ίντερ - Κάλιαρι (13:30)

Γιουβέντους - Τζένοα (16:00)

Βερόνα - Λάτσιο (16:00)

Σαμπντόρια - Νάπολι (16:00)

Ρόμα - Μπολόνια (19:00)

Φιορεντίνα - Αταλάντα (21:45)

Δευτέρα 12 Απριλίου

Μπενεβέντο - Σασουόλο (21:45)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτική βαθμολογία στην Ιταλία και σε άλλα πρωταθλήματα.

Photo Credits: © 2020 Spada/Associated Press

TAGS SERIE A ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ