ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Υπέγραψε έως το 2026 ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Λοριάν για την Ligue 1
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Λοριάν για την Ligue 1 @ 2021 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νεϊμάρ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το καλοκαίρι του 2026 και μένει μόνο η ανακοίνωση του deal.

O Νεϊμάρ φέρεται ότι τα βρήκε σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους. Η νέα συμφωνία θα έχει διάρκεια ακόμη πέντε ετών, δηλαδή έως το 2026.

Η Equipe είχε ενημερώσει από την Παρασκευή (7/5) ότι το Σάββατο (8/5) θα μπουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, πράγμα που συνέβη. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ρομάνο σύντομα θα υπάρξει και η ανακοίνωση από την Παρί.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συμφωνίας είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ θα λαμβάνει τη σεζόν ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, συν τα όποια μπόνους. Μάλιστα, το deal περιλαμβάνει και τεράστιο μπόνους σε περίπτωση που οι Παριζιάνοι φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League.

Η Μπαρτσελονα τον τελευταίο χρόνο και ο πρόεδρός της Τζοάν Λαπόρτα ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη. Όμως, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έδωσε μάχη για να πείσει τον 29χρονο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να παραμείνει και μετά τη λήξη του συμβολαίου του (2022) και τελικά το πέτυχε.

Υπενθυμίζεται πως η Παρί έκανε δικό της τον "Νέι" το καλοκαίρι του 2017 δαπανώντας το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ και πληρώνοντας τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό να μετράει έκτοτε 85 γκολ σε 112 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Παρισιού.

Photo credits: ⓒ 2021 David Vincent/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ