ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ξανά τραυματίας ο Ράμος, χάνει και το ματς με την Λανς

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Σεντ Ετιέν | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Η συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος στο ματς κόντρα στην Σεντ Ετιέν αποδείχτηκε μία μικρή παρένθεση, με τον Ισπανό στόπερ να τραυματίζεται ξανά και την Παρί να ανακοινώνει πως θα επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις μετά τον αγώνα με την Λανς.

Η περασμένη εβδομάδα ήταν κάτι σαν ποδοσφαιρική ανάσταση για τον Σέρχιο Ράμος, αφού όχι μόνο μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μπει για πρώτη φορά σε αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα πρωταθλήματος αλλά έπαιξε σε όλο το 90λεπτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν (νίκη με 3-1 για την ομάδα του Ποτσετίνο με τρεις ασίστ από Μέσι).

Με το ματς αυτό δόθηκε ένα τέλος στην κατάρα που είχε πέσει πάνω του και τον είχε θέσει νοκ-άουτ από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω προβλήματος στη γάμπα, όμως δεν ήταν γραπτό να αφήσει οριστικά πίσω του τις κακές ημέρες.

Αυτό το αντιλήφθηκαν αρκετοί με την απουσία από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Νις στο "Παρκ Ντε Πρενς" (0-0) ενώ το νέο "χτύπημα" ήρθε την Παρασκευή, με την Παρί να κάνει γνωστό πως ο παίκτης υποφέρει από νέο μυικό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι γνωστοποίησαν πως ο Ράμος θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με την Λανς το Σάββατο και θα επιστρέψει από την Κυριακή στις ομαδικές προπονήσεις, με αρκετά ισπανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο 35χρονος μπακ δεν είναι πλέον σε θέση να δίνει δύο ματς μέσα σε μία εβδομάδα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ