ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Στο στόχαστρό της ο Κεσιέ

Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το συμβόλαιο του Φρανκ Κεσιέ με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με την Παρί να κάνει μπάσιμο για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ιδιαίτερα ενεργή τη φετινή μεταγραφική περίοδο, με τον Λιονέλ Μέσι φυσικά να είναι η μεγαλύτερη προσθήκη όχι απλώς του καλοκαιριού, αλλά ολόκληρης της ιστορίας της.

Ωστόσο, οι άνθρωποι των Παριζιάνων δεν σημαίνει ότι πλέον μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Αντιθέτως, ο Λεονάρντο έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ένας απ' τους στόχους της Παρί, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, είναι ο Φρανκ Κεσιέ.

Το συμβόλαιο του 22χρονου Ιβοριανού μέσου λήγει με τους ροσονέρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, παρά τις προσφορές απ' τη Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου, τις έχει απορρίψει όλες. Επομένως, έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, όπως έκανε και στην περίπτωση του Ντοναρούμα. Ο Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν έχει αγωνιστεί σε 184 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 30 γκολ και έχοντας μοιράσει 15 ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ