ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ δεν θέλει να ανανεώσει

Ο Κίλιαν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ για τη Ligue 1.
Ο Κίλιαν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Παρί - Λιλ © 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να ενημέρωσε ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν ότι είναι αρνητικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Την ώρα που οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονταν σίγουροι για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν ανατραπεί.

Τουλάχιστον, αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η "L' Equipe". Σε σημερινό της δημοσίευμα τονίζει ότι ο παίκτης ενημέρωσε πως αυτή την στιγμή δε θέλει να ανανεώσει.

Μάλιστα, επισήμανε ότι η πλευρά του Γάλλου σούπερ σταρ έχει ξεκαθαρίσει πως θα σεβαστεί απόλυτα το συμβόλαιο του το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν δεν αλλάξει κάτι στην απόφαση του παίκτη, η Παρί Σεν Ζερμέν θα χάσει το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο δίχως να πάρει ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει το ρόλο του αφού εάν ο Εμπαπέ παραμείνει σταθερός σε αυτή την απόφασή του δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις από φέτος. Δηλαδή, να θελήσει η Παρί να τον πουλήσει για να βγάλει τουλάχιστον κάποια χρήματα.

Βέβαια, αν υπολογίσουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι συν τη δεδομένη επιθυμία του να φύγει τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι μνηστήρες δε θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον 22χρονο επιθετικό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ