ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ αποχώρησε από τη flash interview όταν τον ρώτησαν ξανά για το μέλλον του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Ανζέ © 2022 JEREMIAS GONZALEZ / APIMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει κουραστεί από τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με μέλλον του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη flash interview όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι από τα ονόματα που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στο μεταγραφικό προσκήνιο. Όσο το μέλλον του Γάλλου σταρ δεν ξεκαθαρίζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο εντείνουν τα σενάρια και οι φήμες για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν.

Όσο επίσης, διαρκεί το μυστήριο τόσο οι δημοσιογράφοι θα επιμένουν να τον ρωτούν για την απόφασή του. Αυτό ωστόσο, έχει γίνει συνήθεια και είναι κάτι που έχει αρχίσει να ενοχλεί τον 23χρονο.

Απόδειξη του πόσο έχει κουραστεί από τις συνεχείς ερωτήσεις που δέχεται ήταν η αντίδρασή του, όταν βρέθηκε στη μικτή ζώνη μετά το παιχνίδι με το Στρασμπούρ (3-3).

Ενώ απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όταν κάποιος επιχείρησε να τον ρωτήσει για το μέλλον του, εκείνος απλά αποχώρησε.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, ο Γάλλος διεθνής θα ενημερώσει για το τι πρόκειται να κάνει με την καριέρα του αφότου ολοκληρωθεί η χρονιά.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ