ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα σενάρια ανταλλαγής Ντιμπάλα με Ικάρντι

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι
Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Κάλιαρι ANTONIO CALANNI / ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους φαίνεται να σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να χωρίσει με τον Πάουλο Ντιμπάλα και ήδη το σενάριο ανταλλαγής του με τον Μάουρο Ικάρντι έχει επιστρέψει στο τραπέζι.

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στους προϋπολογισμούς των ομάδων οι οποίες αναμένεται να κάνουν πολλές αλλαγές στα ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις μεγάλες οικονομικές τρύπες που έχουν στα ταμεία τους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Γιουβέντους η οποία καλείται να κλείσει κενό ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα στην ιταλική ομάδα θέλουν να ξεμπερδεύουν με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο σε συνδυασμό με τα εξωγηπεδικά του καμώματα φαίνεται πως ωθούν τη Γιουβέντους στην απόφαση να τον πουλήσει.

Ήδη, έχει προταθεί στην Τσέλσι και την Άρσεναλ, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η ανταλλαγή του με τον Μάουρο Ικάρντι.

Στη Γιουβέντους θέλουν τον Αργεντινό επιθετικό, εκείνος θα έφευγε από το Παρίσι γιατί δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελε τον Ντιμπάλα και έτσι όλοι θα μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι.

Βέβαια, όλα αυτά ακόμα αποτελούν σενάρια και μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ