ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Γερό μπάσιμο απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σαλάχ

Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Ίντερ - Λίβερπουλ
Ο Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ του στο Ίντερ - Λίβερπουλ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει σφήνα στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με την καταλανική Sport. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν έχει κάνει αποδεκτή καμία πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ και θέλει να αποχωρήσει από το Νησί το καλοκαίρι, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, αφήνοντας τους επίδοξους μνηστήρες να ορέγονται την απόκτησή του.

Ένας εξ αυτών είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει έναν "δύσκολο" ανταγωνιστή, την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της καταλανικής Sport. Ο Σαλάχ δεν είναι αρνητικός

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Καταλανοί προσέγγισαν το περιβάλλον του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Οι "Reds" δεν προτίθενται φυσικά ούτε καν να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ωστόσο οι Ισπανοί μπλέκουν στο κόλπο και τους Παριζιάνους, οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν μια προσφορά, απλησίαστη στο οικονομικό σκέλος από εκείνη των Καταλανών. Προτεραιότητα της Παρί είναι η ανανέωση του Εμπαπέ, αλλά αν ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πάει στη Ρεάλ, τότε θα φουλάρει για τον Σαλάχ.

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να βελτιώσει την προσφορά της σε σχέση με εκείνη που του έχει καταθέσει η Λίβερπουλ και έχει απορρίψει, όχι όμως σε σχέση με αυτή που κατέθεσε η Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIGUE 1 PREMIER LEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ