ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ευτυχισμένος ο Ντοναρούμα, βασικός με Μάντσεστερ Σίτι

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα σε προθέρμανση με την Παρί
Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα σε προθέρμανση με την Παρί © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα δεν είναι δυσαρεστημένος με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ενώ αναμένεται να παίξει βασικός στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές της Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ligue 1 με τον Κέιλορ Νάβας να αγωνίζεται βασικός σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των Παριζιάνων έως τώρα.

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ιταλός κίπερ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει νωρίτερα από την Παρί, ωστόσο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Ντοναρούμα είναι χαρούμενος στην Παρί και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει πρόωρα, αφενός γιατί σέβεται τον Κέιλορ Νάβας, αφετέρου γιατί ξέρει ότι οι Παριζιάνοι υπολογίζουν πολύ σε αυτόν για το μέλλον του.

Ο Μίνο Ραϊόλα, ατζέντης του πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας και MVP του Euro 2020, σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει ότι ο Ντοναρούμα θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Παρί. Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο σε δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο Ντοναρούμα θα παίξει βασικός στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ