ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Πέταξε για Γαλλία ο Χακίμι, στην Ίντερ 68 εκατομμύρια ευρώ

Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Κροτόνε (13 Ιανουαρίου 2021)
Ο Ασράφ Χακίμι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Κροτόνε (13 Ιανουαρίου 2021) @ 2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν οριστικοποίησε το deal με την Ίντερ για την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι, με τον Μαροκινό φουλ μπακ να πετάει στην γαλλικη πρωτεύουσα μαζί με τον μάνατζέρ του για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Διπλό deal μέσα σε μία ημέρα για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς λίγο μετά την αποκάλυψη της Equipe για την οριστική συμφωνία με τον Σέρχιο Ράμος, ήρθαν και τα χαρμόσυνα νέα για τους Παριζιάνους όσον αφορά στο μέτωπο του Ασράφ Χακίμι.

Ο Μαροκινός φουλ μπακ μπήκε την Δευτέρα στο αεροπλάνο με προορισμό τη γαλλικη πρωτεύουσα μαζί με τον μάνατζέρ του, Αλεχάντρο Κομάνο (διέρρευσε η σχετική φωτογραφία) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποβληθεί την Τρίτη στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η Παρί δέχτηκε να καταβάλλει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Ίντερ για να κάνει δικό της τον παίκτη, ενώ μέσα στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων που θα πάει στους νερατζούρι αν επιτύχει κάποιους εύκολους στόχους ο παίκτης.

Στο deal των δύο ομάδων έχει προβλεφθεί και ένα έξτρα ποσό ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορά ωστόσο στόχους που δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμοι από πλευράς ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μίντια.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΙΝΤΕΡ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ