ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Οι "κομμένοι" του Γκαλτιέ για την περιοδεία στην Ιαπωνία

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Λειψία για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Λειψία για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Παρί ανακοίνωσε την αποστολή της για την περιοδεία στην Ιαπωνία και αρκετοί παίκτες δεν βρίσκονται στις επιλογές του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η Παρί άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, η οποία θα κορυφωθεί με την περιοδεία της στην Ιαπωνία. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ανακοίνωσε τους 25 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή και κατά συνέπεια έγινε γνωστό με τον πιο επίσημο τρόπο ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Οι Άντερ Ερέρα, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, Γιούλιαν Ντράξλερ, Λαϊβίν Κουρζαβά και Ραφίνια δεν βρίσκονται στις επιλογές του νέου προπονητή των πρωταθλητών Γαλλίας. Ως γνωστόν, οι πέντε ποδοσφαιριστές ανήκαν στη λίστα των "υπό αποχώρηση" παικτών και η Παρί προσπαθεί να τους ξεφορτωθεί από το ρόστερ της, αν και συναντά ορισμένες δυσκολίες.

Ωστόσο, η λίστα αυτή περιλαμβάνει και παίκτες που θα ταξιδέψουν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, όπως οι Αμπντού Ντιαλό, Ιντρισά Γκέιγ και Μάουρο Ικάρντι, για τους οποίους οι Γάλλοι περιμένουν κατάλληλες προσφορές για να τους πουλήσουν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ