ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Βαϊνάλντουμ θέλει να γυρίσει στην Premier League, πιθανός προορισμός η Άρσεναλ

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία στο Champions League
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία στο Champions League © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με το Sky Sports είναι θετικός σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Premier League τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού, με την Άρσεναλ να αποτελεί πιθανό προορισμό.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ εντάχθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν και αποχώρησε από τη Λίβερπουλ ως ελεύθερος έπειτα από μία πενταετία στο Άνφιλντ.

Λίγους μήνες μετά, ο 31χρονος Ολλανδός, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, έχει εκφράσει ήδη τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής. "Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος, γιατί η κατάσταση δεν είναι αυτή που ήθελα", είχε αναφέρει τον περασμένο Οκτώβριο.

Από τις 20 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα των Παριζιάνων έχει πάρει φανέλα βασικού στις μισές από αυτές. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο Βαϊνάλντουμ είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Premier League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, ο Ολλανδός διεθνής είναι θετικός να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο ως δανεικός σε ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, η Άρσεναλ αποτελεί έναν από τους πιο πιθανούς προορισμούς που θα μπορούσε να μετακινηθεί ο 31χρονος, εάν φυσικά οι Παριζιάνοι το επιτρέψουν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ