ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Βαϊνάλντουμ στην πόρτα της εξόδου, ουρά από αγγλικές ομάδες για τον Ολλανδό

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Λειψία για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021
Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Λειψία για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μοιάζει να μην χωράει στα πλάνα της Παρί ενόψει της νεάς σεζόν και βλέπει με καλό μάτι την προοπτική επιστροφής του στην Αγγλία, με τέσσερις ομάδες της Premier League να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αποχώρησε από την Λίβερπουλ (έμεινε ελεύθερος) και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί, σε μία εποχή που η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε θραύση αποκτώντας επίσης τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (όλοι ελεύθεροι) και Ασράφ Χακίμι (έδωσε 70 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ).

Η επιλογή αυτή δεν βγήκε πάντως στον 31χρονο Ολλανδό μέσο αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει φανέλα βασικού, έχοντας 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 38 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις αλλά μόνο 18 ματς ως βασικός στην Ligue 1.

Αιτία η παρουσία αρκετών παικτών πρώτης γραμμής στον άξονα (Βεράτι, Ντανίλο, Γκέιγ, Ερέρα), με τον Βαϊναλντουμ να έχει μεν άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο "αδύναμος κρίκος" και ο πλέον αναλώσιμος από τη στιγμή που αναμένονται να γίνουν δύο ακόμα ποιοτικές προσθήκες στο χώρο του κέντρου.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον πρώην μέσο των κόκκινων ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου της Παρί και προς αναζήτηση νέας στέγης, κάτι όμως που αν συμβεί, είναι πολύ πιθανό να τον ξαναφέρει στο Νησί.

Και αυτό γιατί υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν και περιμένουν απλά το "κάλεσμα" από την Παρί, με τα αγγλικά μίντια να υποστηρίζουν πως έτοιμες να μπουν στο κόλπο της αρπαγής του είναι οι: Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Γουλβς και Λέστερ.

Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα τοποθετούν τον Ολλανδό στο στόχαστρο ομάδων από την Serie A, την La Liga και την Bundesliga, κάτι που σημαίνει πως όποια θελήσει να τον αποκτήσει, θα χρειαστεί να βγει νικήτρια μέσα από πολύ ισχυρό ανταγωνισμό.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΓΟΥΛΒΣ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ