ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ποτσετίνο ζητά και τα μπόνους εκτός από την αποζημίωση 15 εκατ. ευρώ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ στη ρεβάνς του Champions League
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ στη ρεβάνς του Champions League © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμφωνήσει με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο για το τέλος της συνεργασίας τους, με τον Αργεντινό να διεκδικεί εκτός από την αποζημίωση 15 εκατ. ευρώ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αναμένεται να τον διαδεχθεί.

Οι Παριζιάνοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους, με την απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί να είναι κοινή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Παρότι βέβαια, έχουν δώσει τα χέρια έχουν προκύψει κάποια νέα προβλήματα.

Η απόφαση του παριζιάνικου συλλόγου να λύσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό αναμένεται να τις στοιχίσει 15.000.000 από τους ανθρώπους της Παρί, βάσει της συμφωνίας που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές τον Ιανουάριο του 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Equipe τόσο ο Ποτσετίνο όσο και οι βοηθοί του ζητούν την καταβολή των μπόνους για τη σεζόν 2022/2023 που θα έπαιρναν αν παρέμεναν στη θέση τους, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της η Παρί είναι αρνητική, με την υπόθεση ακόμα να μην έχει "κλείσει" οριστικά και τις προπονήσεις να ξεκινούν στις 4 Ιουλίου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ