ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νεϊμάρ θα ανανεώσει μόνο με την άφιξη του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar pose with their new jersey during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017.  They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar pose with their new jersey during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017. They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO, FILE

O Νεϊμάρ όχι μόνο επιθυμεί να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι αλλά έχει αφήσει να εννοηθεί πως η επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν συνδέεται άμεσα με την προσπάθειά των Παριζιάνων για την απόκτηση του Pulga.

Η δημόσια τοποθέτηση του Νεϊμάρ μετά από τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ, πως θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Λιονέλ Μέσι, προκάλεσε συναγερμό στα διεθνή αθλητικά μέσα και τα περισσότερα έκαναν λόγο για δήλωση-βόμβα από πλευράς του Βραζιλιάνου.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη άποψη μόνο άγνωστη δεν είναι στους ανθρώπους των Παριζιάνων, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως η Παρί έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Pulga και μάλιστα το έχει κάνει εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ο Αργεντινός είχε στείλει το περασμένο καλοκαίρι fax στους διοικούντες την Μπαρτσελόνα ζητώντας να τον αφήσουν να φύγει.

Νεϊμάρ και Λεονάρντο έχουν μιλήσει για το καυτό θέμα της απόκτησης του 33χρονου επιθετικού και σύμφωνα με το καταλανικό μέσο η ανανέωση του συμβολαίου του "Νέι" με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας (το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2022) εξαρτάται άμεσα από το μέλλον του Μέσι, που μόνο δεδομένο δεν είναι στους μπλαουγκράνα.

Ο Νεϊμάρ κατέστησε σαφές πως επιθυμεί σφόδρα την επανασύνδεση με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα (ήταν μαζί από το 2014 μέχρι το 2017 και στην πρώτη του σεζόν στο Καμπ Νόου πανηγύρισαν την κατάκτηση του τρεμπλ) και η διοίκηση της Παρί γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση που κάνει το μεγάλο μπαμ με τον Pulga θα έχει ουσιαστικά φροντίσει να κρατήσει στο ρόστερ τον Βραζιλιάνο και μετά από το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ