ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Μουκιέλε έφτασε στο Παρίσι για να υπογράψει και είπε αντίο στην Λειψία μέσω Instagram

Ο Νόρντι Μουκιέλε πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς του Champions League κόντρα στην Παρί | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Νόρντι Μουκιέλε πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λειψίας σε ματς του Champions League κόντρα στην Παρί | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για να αλλάξει φανέλα ο Νόρντι Μουκιέλε έχει αρχίσει, με τον Γάλλο στόπερ να αποχαιρετάει την Λειψία μέσω ανάρτησής του στο Instagram και να φτάνει με το αεροπλάνο στο Παρίσι για να υπογράψει την Τρίτη στην Παρί.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Bundesliga με τη φανέλα της Λειψίας (αποκτήθηκε το 2018 από την Μονπελιέ) ο Νόρντι Μουκιέλε επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, με την Παρί να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και με τη γερμανική ομάδα και να κλειδώνει οριστικά και αμετάκλητα τη μεταγραφή του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) ο 24χρονος Γάλλος στόπερ μπήκε σε αεροπλάνο έχοντας ως αφετηρία την Γερμανία και το βράδυ της ίδιας ημέρας έφτασε στο Παρίσι, όπου την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Φυσικά, δεν ξέχασε τις όμορφες στιγμές που έζησε την περασμένη τετραετία στους ταύρους και θέλησε να τους αποχαιρετήσει μέσω αρκετών videos που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αλλά και με μία συγκινητική ανάρτηση.

"Οικογένεια της Λειψίας. Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασα και με βαριά καρδιά φεύγω σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους μας σε καθημερινή βάση. Η Ιστορία που χτίσαμε είναι και δική σας. Στα αδέρφια μου στο γήπεδο, ας κρατήσουμε αυτή την κληρονομιά ζωντανή.

Προς τους προπονητές και το επιτελείο τους με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια αυτών των τεσσάρων σεζόν: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μαζί σας, ανακάλυψα τα υψηλότερα επίπεδα ποδοσφαίρου.

Σήμερα είμαι καλύτερος παίκτης αλλά και καλύτερος άνθρωπος και κατάφερα να πραγματοποιήσω κάποια από τα προσωπικά μου όνειρα χάρη σε εσάς. Σας ευχαριστώ για όλα".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ LIGUE 1 ΛΕΙΨΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ