ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί - Λειψία: Επίτιμος καλεσμένος ο Ροναλντίνιο, highlight η αγκαλιά του με τον Μέσι

Παρί - Λειψία: Επίτιμος καλεσμένος ο Ροναλντίνιο, highlight η αγκαλιά του με τον Μέσι
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Ροναλντίνιο ήταν επίτιμος καλεσμένος της Παρί Σεν Ζερμέν στο ματς με την Λειψία, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στις εξέδρες του Παρκ Ντε Πρενς και να κλέβει την παράσταση με την αγκαλιά του εντός αγωνιστικού χώρου με τον Λιονέλ Μέσι.

Μπορεί τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο να τα πέρασε στην Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Ροναλντίνιο από το 2001 μέχρι το 2003 και φρόντισε να του το δείξει.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός και άλλοτε κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ήταν επίτιμος καλεσμένος των Παριζιάνων στο ματς κόντρα στην Λειψία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και πέρα από τη συγκίνησή του, υπήρχε ένα ακόμα γεγονός με το οποίο έκλεψε την παράσταση.

Ο Ροναλντίνιο στο Παρίσι
Ο Ροναλντίνιο στο Παρίσι PHOTO CREDITS: © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Αυτό ήταν ο θερμός εναγκαλισμός του με τον Λιονέλ Μέσι την ώρα που ο Αργεντινός έκανε προθέρμανση, με τον Ροναλντίνιο να τρέφει άλλωστε απεριόριστο θαυμασμό για τον Pulga και το αντίστροφο, από την εποχή της κοινής συνύπαρξής τους στους μπλαουγκράνα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ