ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Καλή η σχέση των Μέσι - Ράμος, αλλά δεν ξεχνούν τα δέκα χρόνια των clasico

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ το 2019
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ το 2019 © 2019 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Εquipe περιέγραψε τη σχέση που έχουν οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια της Παρί, η οποία χαρακτηρίζεται καλή, χωρίς βέβαια να ξεχνούν το παρελθόν τους.

Ένα από τα μόνιμα θέματα συζήτησης στην Παρί είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Παριζιάνων. Την Τρίτη (9/11) ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε για πρώτη φορά το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη του εμφάνιση.

Η Equipe στην έκδοση της Τετάρτης (10/11) περιέγραψε τις σχέσεις του Ράμος με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η παρουσία του είναι αρκετά θετική, ενώ άπαντες έχουν προσέξει την προσπάθεια του Ισπανού αμυντικού να επανέλθει.

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις είναι αυτές με τον Λιονέλ Μέσι. Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η μεταξύ τους σχέση είναι εγκάρδια. Ωστόσο η αντιπαλότητά τους δεν ξεχνιέται. Μία πηγή από τα αποδυτήρια της Παρί αναφέρει στην Equipe: "Δεν σβήνονται δέκα χρόνια από clasico έτσι".

Η Ligue 1 αρχίζει ξανά σε δύο εβδομάδες και δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ναντ το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ