ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Θέλει τον Νεϊμάρ από την Παρί

Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό
Ο Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ είναι στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Μίλαν να θέλει να τον αποκτήσει, ελπίζοντας όμως στη "βοήθεια" των Παριζιάνων, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο uol.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει χωρίς τον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο από τη μεριά του να είναι ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης και να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ που την περασμένη σεζόν σημείωσε 13 γκολ και μοίρασε οκτώ ασίστ σε 28 παιχνίδια βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της κριτικής και των Μέσων έχει βέβαια συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Μία από τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους είναι η Μίλαν, η οποία σύμφωνα με το βραζιλιάνικο Uol θεωρεί ότι η απόκτηση του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη θα είναι μεγάλο κέρδος για την ομάδα, ενώ θα ήθελε επίσης, να στείλει το μήνυμα ότι "ο γίγαντας επέστρεψε" στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Παριζιάνων, οι οποίες σύμφωνα με τη MARCA αγγίζουν τα 220 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, "ποντάρουν" στην καλή θέληση των Γάλλων.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ