ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Εφιαλτικό 20λεπτο για τον Εμπαπέ, έχασε πέναλτι και χτύπησε δύο εβδομάδες πριν από την Μπάγερν

Παρί: Εφιαλτικό 20λεπτο για τον Εμπαπέ, έχασε πέναλτι και χτύπησε δύο εβδομάδες πριν από την Μπάγερν

Η αναμέτρηση με την Μονπελιέ αποδείχτηκε από νωρίς εφιάλτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Γάλλο φορ να αστοχεί σε δύο διαδοχικές εκτελέσεις πέναλτι και στο 20ο λεπτό να αναγκάζεται να αποχωρήσει από το γήπεδο λόγω τραυματισμού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε την ευκαιρία να βάλει την Παρί στη θέση του οδηγού στην έδρα της Μονπελιέ στήνοντας τη μπάλα από την άσπρη βούλα, όμως αυτό που έζησε στη συνέχεια, δύσκολα θα το ξαναβιώσει στην καριέρα του, αφού αστόχησε δύο φορές.

Αρχικά είδε τον γκολκίπερ να αποκρούει το χτύπημά του και στη συνέχεια του δόθηκε νέα ευκαιρία αφού μέσω VAR κρίθηκε πως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε υποπέσει σε παράβαση την ώρα της εκτέλεσης.

Εκεί όμως τα πράγματα πήγαν ακόμα χειρότερα αφού όχι μόνο νικήθηκε από τον Λεκόμτ (είχε σύμμαχο το δοκάρι) αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στην επαναφορά της μπάλας, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Και επειδή όλα είχαν αρχίσει στραβά για τον Εμπαπέ, ο εφιάλτης του ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο, αφού χτύπησε στον μηρό (μυικός τραυματισμός) και αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 21ο λεπτό, κάνοντας τους ανθρώπους των πρωταθλητών Γαλλίας να πονοκεφαλιάζουν ενόψει του πρώτου ραντεβού με την Μπάγερν (14/02) για τους "16" του Champions League.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ