ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ η αποστολή κόντρα στην Ανζέ λόγω κανονισμών

Ο Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Παρί κόντρα στη Σίτι
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Παρί κόντρα στη Σίτι © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ δεν επιτρεπόταν να βρεθούν στην αποστολή της Παρί για το παιχνίδι με την Ανζέ, αφού αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης με τις εθνικές ομάδες τους.

Η Παρί ετοιμάζεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στη Ligue 1 με αντίπαλο την έκπληξη στην εκκίνηση της σεζόν, Ανζέ (22:00, Novasports 2HD, live από το SPORT24), ωστόσο ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα πρέπει να βολευτεί για ακόμα μία φορά χωρίς πολλά από τα αστέρια του.

Τα δύο κορυφαία εξ αυτών, ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, δεν ήταν εφικτό να συμπεριληφθούν στην αποστολή των Παριζιάνων, αφού είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους μόλις το βράδυ της Πέμπτης. Βάσει κανονισμών της FIFA, απαγορεύεται ένας παίκτης να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες και από τη στιγμή που έπαιξαν με Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα την Πέμπτη, δεν μπορούν να αγωνιστούν ξανά την Παρασκευή.

Στις αναμενόμενες απουσίες των δύο σούπερ σταρ θα πρέπει να προστεθούν και αυτές των τραυματιών. Η αποθεραπεία του Σέρχιο Ράμος δεν πήγε σύμφωνα με τις προσδοκίες, με συνέπεια να πάρει παράταση για τουλάχιστον 10 μέρες και ο Ισπανός στόπερ να περιμένει το ντεμπούτο του ίσως και τον Νοέμβριο. Ο Κέιλορ Νάβας επίσης είναι τραυματίας, με συνέπεια να πάρει ξανά γάντια βασικού ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ