LIGUE 1

Παρί - Ανζέ 2-1: Ανατροπή με πέναλτι στο 87' και επιστροφή στις νίκες

Ο Εμπαπέ σκοράρει με πέναλτι στο Παρί - Ανζέ για τη Ligue 1
Ο Εμπαπέ σκοράρει με πέναλτι στο Παρί - Ανζέ για τη Ligue 1 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Ανζέ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες ανατρέποντας το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Εμπαπέ στο 87'.

Έπειτα από την ήττα απέναντι στη Ρεν και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, η Παρί επέστρεψε στις νίκες. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 2-1 της Ανζέ με τα γκολ του Ντανίλο στο 69' και του Εμπαπέ στο 87' για τη 10η αγωνιστική της Ligue 1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Φουλγκίνι στο 36'.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς βέβαια να απειλεί ουσιαστικά, με τον Κίλιαν Εμπαπέ να είναι άφαντος. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι ζήτησαν και πέναλτι για ανατροπή του Ικάρντι, με τον διαιτητή να μην δείχνει τίποτα.

Στο 36ο λεπτό η Ανζέ, η οποία ήταν απειλητική, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36ο λεπτό. Σε μία αντεπίθεση ο Μπουφάλ έβγαλε τη σέντρα και ο Φουλγκίνι από κοντά έγραψε το 0-1. Αυτό το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με γκολ του Ερέρα να ακυρώνεται ως οφσάιντ στο 44'.

Η Παρί μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Ραφίνια έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-1 στο 54ο λεπτό. Ο Μπερνάτ πέρασε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό και ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από 13 μήνες, εξαιτίας ρήξης χιαστού. Οι Παριζιάνοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 69ο λεπτό με κεφαλιά του Ντανίλο σε 1-1, ο οποίος πρόλαβε τον κίπερ των φιλοξενουμένων.

Στο 84ο λεπτό ελέγχθηκε στο VAR χέρι του Καπέλ στην περιοχή, έπειτα από κεφαλιά του Ικάρντι με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 87' έγραψε το 2-1, με την Παρί να ολοκληρώνει την ανατροπή και να πανηγυρίζει το τρίποντο.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ντιαλό (63' Μπερνάτ), Κιμπεμπέ, Κέρερ, Νταγκμπά (72' Χακίμι), Βεράτι, Περέιρα, Ερέρα (72' Ντράξλερ), Εμπαπέ (90+4' Εμπιμπέ), Ικάρντι, Ραφίνια (63' Βαϊνάλντουμ)

ΑΝΖΕ: Μπερναρντόνι, Μανσό, Τραορέ, Τομάς, Καμπό, Μεντί, Μανιάνι, Καπέλ, Φουλγκίνι (77' Μπαοκέν), Αλί Τσο (64' Μπραΐμι), Μπουφάλ (77' Ουναχί)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Ligue 1

Η βαθμολογία στη Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ