ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Παρί: Ανέβασε video με την αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι

Η αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι στην πρώτη προπόνηση του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν
Η αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι στην πρώτη προπόνηση του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν PRINT SCREEN TWITTER: PARIS SAINT-GERMAIN

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε στα social media ένα συγκεντρωτικό video με στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση του Λιονέλ Μέσι, στο οποίο φαίνεται ο Σέρχιο Ράμος να καλωσορίζει τον Αργεντινό με μία αγκαλιά.

Ποιος να περίμενε μέχρι πριν λίγο διάστημα, ότι θα δει τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται στο πλάι του Σέρχιο Ράμος; Κι όμως, το ποδόσφαιρο δεν θα σταματήσει ποτέ να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Οι μέχρι πρότινος άσπονδοι εχθροί, που είχαν αφιερώσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αντίστοιχα, έγιναν αμφότεροι Παριζιάνοι. Πλέον τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν ενώνουν τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δώσει μεγάλες μάχες σε ισπανικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έπιασε δουλειά την Πεμπτη (12/8), με την Παρί να μοιράζεται στους λογαριασμούς της στα social media τα πρώτα στιγμιότυπα από την προπόνησή του 34χρονου και την επαφή με τους νέους του συμπαίκτες.

Εκείνο που ξεχωρίζει ιδιαίτερα από το video και κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η αγκαλιά του Ράμος στον Μέσι για να τον καλωσορίσει στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ισπανός αμυντικός προσκάλεσε τον "Pulga" να διαμείνει μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι του, μέχρι να βρει μία μόνιμη κατοικία στο Παρίσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ