ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Παρελθόν ο Βαζάκας

Παρελθόν ο Βαζάκας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη και ο Γιώργος Βαζάκας εντελώς αιφνιδιαστικά έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, με τον έμπειρο τεχνικό να είναι πρώτο φαβορί για τα Τρίκαλα

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπολη, καθώς ο Γιώργος Βαζάκας εντελώς αιφνιδιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον "κυανέρυθρο" πάγκο.

Η Ηλιούπολη μετά τη νίκη της επί του Θρασύβουλου, μπήκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος της Football League, ωστόσο η ΠΑΕ και ο έμπειρος τεχνικός έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στο πρόσωπο του κυρίου Βαζάκα για όσα προσέφερε στην ομάδα τον ένα περίπου χρόνο που βρέθηκε στον πάγκο της. Ευχόμαστε στον κύριο Βαζάκα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και θα είναι πάντα φίλος της Ηλιούπολης".

Κοντά στα Τρίκαλα

Στο μεταξύ, λίγες μόνο ώρες φαίνεται πως θα μείνει άνεργος ο Γιώργος Βαζάκας. Ο έμπειρος τεχνικός είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Τρικάλων.

Ο κ. Βαζάκας έχει δεχθεί πρόταση από την διοίκηση του ΑΟΤ και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην πόλη της Θεσσαλίας την Δευτέρα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κυανέρυθρους".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ