ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρέδες: "Είναι στο χέρι του Μέσι να έρθει στην Παρί"

Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στην εκτός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Μέσι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο Λεάντρο Παρέδες παραδέχτηκε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Λιονέλ Μέσι και άφησε να εννοηθεί πως εξαρτάται από τον Αργεντινό αν θα θελήσει να μετακινηθεί στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια φόρμουλα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές, οι επίδοξοι μνηστήρες πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως θα κάνουν το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον Pulga.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωτευουσιάνους να θέλουν σαν τρελοί να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και αυτό να φαίνεται ξεκάθαρα στις δηλώσεις του Λεάντρο Παρέδες στην Corriere dello Sport.

"Είναι στο χέρι του Λέο να έρθει στον σύλλογο, επειδή η Παρί προσπαθεί να τον πείσει.

Το να έχεις την ευκαιρία να προπονείσαι από έναν συμπατριώτη σου και να έχεις τη δυνατότητα να παίζεις δίπλα στον Λέο είναι πολύ μεγάλο γεγονός.

Ελπίζω να συμβεί κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά ο Παρέδες, με τον Μέσι να από την πλευρά του εκτός του Παρέδες να βρει στους Παριζιάνους έναν ακόμα συμπατριώτη του, τον Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς και τον συμπαίκτη του για τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ