ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Αυτοκτονήσαμε, δεχτήκαμε γκολ που δεν τα περίμενε κανείς"

Ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο του Ατρομήτου κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη | 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Παράσχος στον πάγκο του Ατρομήτου κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη | 27 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε παιδικά τα λάθη που έκανε η ομάδα του και επέτρεψαν στον Άρη να φύγει με τη νίκη από το Περιστέρι αλλά παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα διορθωθεί από εδώ και πέρα η κατάσταση στον Ατρόμητο.

Το τρίτο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, τουναντίον ήρθε η ήττα με 3-1 από τον Άρη που ήταν η δεύτερη εντός έδρας σε ισάριθμα ματς στο Περιστέρι στην εκκίνηση της φετινής Super League Interwetten, παρόλα αυτά ο Γιώργος Παράσχος δεν μοιάζει διατεθειμένος να παρατήσει τη μάχη.

Το ξεκαθάρισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα από τους κίτρινους, με τον έμπειρο προπονητή να υποστηρίζει ότι πνέει ένας άνεμος αισιοδοξίας και ότι θα πρέπει άπαντες μέσα στην ομάδα να προσπαθήσουν να προσφέρουν περισσότερα από όσα έχουν κάνει ως τώρα.

"Είμαι δεμένος με την ομάδα. Πέρασα όμορφα χρόνια εδώ, βγήκαμε Ευρώπη, αυτά δεν ξεχνιούνται. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Σπανός δέχτηκα αμέσως την πρότασή του και ελπίζω η 3η φορά να είναι επίσης επιτυχημένη.

Δεν σταματούμε στο σκορ στο σημερινό γιατί είμαστε μόνο δύο ημέρες με την ομάδα. Πιστεύω ότι θα διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα, απλά σήμερα αυτοκτονήσαμε μόνοι μας. Δεχτήκαμε γκολ που δεν το περίμενε κανείς.

Από εκεί και πέρα χρειάζεται δουλειά και υπομονή και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βρει το δρόμο της και τα πατήματά της και να ξαναβγεί στις επιτυχίες", τόνισε αρχικά ενώ σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι μπορούν να διορθωθούν τα λάθη είπε:

"Κάναμε παιδικά λάθη αλλά πιστεύω ότι θα διορθώσουμε τα πράγματα. Εγώ έζησα περισσότερες δύσκολες καταστάσεις σε άλλες ομάδες και επειδή εδώ πνέει ένας άνεμος αισιοδοξίας και είναι όλα σε αυτή την ομάδα λυμένα, νομίζω ότι θα είναι κρίμα να αποτύχουμε σε μία προσπάθεια αναγέννησης του καινούριου Ατρόμητου.

Οι παίκτες που ήρθαν, να μη μείνουμε μόνο στα ονόματα αλλά να μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ