ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοινή δήλωση Μαρινάκη - Παπασταθόπουλου: "Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με περίμενε, θα μιλήσω στο γήπεδο"

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί
Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να νικήσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε τα χρόνια του διεθνή αμυντικού στους ερυθρόλευκους θα είναι γεμάτα επιτυχίες.

Τη Δευτέρα (25/1) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε στον Ολυμπιακό και ντύνεται στα "ερυθρόλευκα" για 2,5 χρόνια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο διεθνής αμυντικός έκαναν δηλώσεις στο MEGA, όπου αναφέρθηκαν στη συμφωνία.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων τόνισε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κράτησε τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου ψηλά στην Ευρώπη, ενώ υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις ποδοσφαιρικές αξίες:

"Τον Σωκράτη τον γνώρισα πριν τρία χρόνια. Μου είχε κάνει εντύπωση, ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες που μας έχουν τιμήσει ως χώρα. Κρατάει ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Κάθε μέρα χτίζουμε, από τη στιγμή που έχουμε μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, αυτό δεν μας σταματάει να επενδύουμε. Καλό είναι να έχουμε κοντά μας προσωπικότητες σαν τον Σωκράτη.

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί
Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ INTIME


Πιστεύω ότι τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σωκράτη θα είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Ήταν εύκολη απόφαση να πληρώσεις κάτι παραπάνω σε χρήματα και να επιβραβεύσεις την αξία του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε και να σεβόμαστε. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, παίζουν το ρόλο τους, αλλά από εκεί πέρα, βλέπει το περιβάλλον, βλέπει τις εγκαταστάσεις βλέπει την προοπτική τους συμπαίκτες του, την οργάνωση και πράττει ανάλογα. Το καλό είναι, όσα λιγότερα συζητάμε σήμερα, τόσο περισσότερα να δούμε μέσα στο γήπεδο", δήλωσε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Παπασταθόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή, ενώ τόνισε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να νικήσει, αλλά και για να δείξει πως έχει ακόμη στόχους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος είναι η ομάδα που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον. Με περίμενε η ομάδα του Ολυμπιακού, η πρόταση ήταν πολύ καλή. Ήταν εύκολο να πω το "ναι". Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά να νικήσω, να αποδείξω πως ό,τι έχω πετύχει στην καριέρα μου το έχω κάνει με κόπο και ότι έχω στόχους ακόμη. Από την πρώτη στιγμή, είχα πει στον πρόεδρο ότι ήρθα για να κερδίσω και να είμαι πρωταγωνιστής. Θα μιλήσω στα λόγια, όπως είπε ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά" ανέφερε ο Παπασταθόπουλος.

Photo credits: Δελτίο Τύπου Intime

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ