ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι, χρωστάω πολλά στον Νιόπλια"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κάνει δηλώσεις μετά το ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κάνει δηλώσεις μετά το ΟΦΗ - Ολυμπιακός PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ αποκάλυψε πως οφείλει πολλά στον Νίκο Νιόπλια, ενώ έδωσε και την υπόσχεσή του στον κόσμο των ερυθρολεύκων για τη συνέχεια.

Την ώρα που ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δηλώσεις μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έσπευσε να τον αγκαλιάσει, με τον αμυντικό των ερυθρολεύκων να αποκαλύπτει πως για την εξέλιξη που έχει οφείλει πολλά σε εκείνον.

Παράλληλα, ο 34χρονος έδωσε και την υπόσχεσή του στον κόσμο των ερυθρολεύκων, τονίζοντας πως η ομάδα θα εμφανίζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σήμερα δείξαμε ότι άσχετα με το πώς είμαστε, σε τι κατάσταση είμαστε και το πώς πάνε τα πράγματα είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Κατορθώσαμε και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ. Και στο πρώτο μπορούσαμε να ανοίξουμε πρώτοι το σκορ, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ουσία είναι ότι καταφέραμε να περάσουμε από μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο ΟΦΗ έχει μία πολύ καλή ομάδα, συγχαρητήρια και συνεχίζουμε".

Για το αν η εμφάνιση αυτή αποτελεί τον οδηγό για τη συνέχεια: "Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Σίγουρα είμαστε μία ομάδα που έχει περάσει πολλά, χτίζεται από το μηδέν και έχει πάρα πολλά καινούργια παιδιά. Έχουμε την ποιότητα κι η υπόσχεση που θέλω να δώσω είναι ότι κάθε παιχνίδι που περνάει θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι".

Για την αγκαλιά στον Νιόπλια: "Ο Νιόπλιας είναι ένας από τους προπονητές που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου. Τον είχα από μικρός στην εθνική ομάδα και γι' αυτό που είμαι σήμερα χρωστάω πολλά και σ' αυτόν και στους προπονητές που ήταν στις μικρές Εθνικές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ