ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Έπαιξε σκληρά ο αντίπαλος, να βελτιωθούμε στις στατικές φάσεις"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που πέρασε στο ματς αντί του Σεμέδο τόνισε πως η ομάδα του Βόλου έπαιξε σκληρά ενώ ερωτηθείς για τις στατικές φάσεις τόνισε πως είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναγκάστηκε να μπει στο ματς με τον Βόλο αντί του τραυματία Ρούμπεν Σεμέδο και αγωνίστηκε έως το τέλος. Στην κάμερα της "NOVA" με το τέλος του αγώνα τόνισε πως ο Βόλος έπαιξε σκληρά καθώς ήθελε το αποτέλεσμα ενώ ο Ολυμπιακός είχε τον ρυθμό και τις ευκαιρίες.

Ενώ σε ερώτηση για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και πάλι από στημένο τόνισε πως είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουν και να βελτιώσουν. Αναλυτικά τόνισε:

Για τη συμμετοχή του στο ματς:
"Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά όμως δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση.

Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τα γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός από στατικές φάσεις:
"Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε"

Για τη σημασία της νίκης:
"Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ