ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Είναι μία δύσκολη νύχτα, να προκριθούμε στο Europa League"

Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League μίλησε για μία δύσκολη νύχτα, αλλά έδωσε και το έναυσμα για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός με σκορ 4-1 στα πέναλτι (2-2 παράταση) αποκλείστηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League απ' τη Λουντογκόρετς. Πλέον θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του στο Mega αναφέρθηκε σε μία δύσκολη βραδιά, όμως έδωσε το έναυσμα για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

"Έφταιξαν πολλά, κάναμε πολλά λάθη. Δεν είναι μόνο αυτό το ματς, αλλά και το προηγούμενο. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όμως είμαστε Ολυμπιακός και θέλαμε να πάμε στο Champions League.

Φυσικά, στόχος μας είναι η παρουσία στους ομίλους του Europa League, θέλουμε να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα επιστρέψουμε στη δουλειά, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, ώστε να προκριθούμε στους ομίλους

Το αποτέλεσμα είναι δύσκολο, είναι μία δύσκολη νύχτα . Έχουμε την εμπειρία να αντιδράσουμε, και με τον προπονητή μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα και να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ