ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Έχουμε δύο τελικούς, στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά"

Ο Παπασταθόπουλος σε φάση από το παιχνίδι με την Άιντραχτ
Ο Παπασταθόπουλος σε φάση από το παιχνίδι με την Άιντραχτ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ υπογράμμισε πως τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι τελικοί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Άιντραχτ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στην COSMOTE TV μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ακολουθούν δύο τελικοί στην έδρα των ερυθρόλευκων που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

"Το δεύτερο γκολ στη χρονική στιγμή που το φάγαμε ήταν κάτι που μας πόνεσε. Σίγουρα κάποτε θα ερχόταν η ήττα. Η ήττα σίγουρα μας στεναχώρησε αλλά έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε δύο τελικούς. Στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο μας θα είναι διαφορετικά.

Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Ο προπονητής μας είπε ότι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα κρίνουν και την πρώτη θέση".

Για το αν υπάρχει κούραση: "Τώρα μετά από μία ήττα ότι να πούμε είναι δικαιολογίες. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας χειροκρότησε και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ