ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Περίεργα σφυρίγματα από τον διαιτητή, οι ιθύνοντες πρέπει να ελέγξουν τις φάσεις"

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία
Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, εξέφρασε παράπονα από τη διαιτησία για την αναμέτρηση με τον Άρη, προτρέποντας τους ιθύνοντες της διαιτησίας να ελέγξουν τα σφυρίγματα της σημερινής ημέρας.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Άρη στην έδρα της για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους Φθιωτούς να έχουν παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου, όσο και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας αναφέρθηκε στη φάση της αποβολής, την οποία θεωρεί λανθασμένη, μίλησε για περίεργα σφυρίγματα του Κουμπαράκη, ενώ κάλεσε τους ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας να ελέγξουν τη σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας: "Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες το ήθελαν και έπαιξαν με πάθος και παίξανε για το καλύτερο δυνατό. Η καταλυτική φάση ήταν αυτή της αποβολής.

Δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη, αλλά πρέπει να ελεγχθεί η φάση. Σίγουρα δεν είματε ευχαριστημένοι από κάποια πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι και από την ομάδα.

Ήταν περίεργο το παιχνίδι από τα σφυρίγματα του. Ελπίζω οι ιθύνοντες να ελέγξουν όσα έγιναν στο παιχνίδι και να πάρουν τις αποφάσεις.Υπάρχει σκεπτικισμός, όχι με τη Λαμία αλλά και με τις υπόλοιπες μικρές ομάδες, κάτι δεν πάει καλά. Οι υπεύθυνοι να κρίνουν τους διαιτητές.

Να προσέχουν κάποια παιχνίδια και κάποιες φάσεις. Βάζουμε τα χρήατα μας και ζητάμε καλύτερη διαχειρηση και από πλευράς διαιτητών, αλλά και ως ομάδα. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από το σημερινό παιχνίδι".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ