ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παπαϊωάννου: "ΠΑΟΚ και Λαμία δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες"

Παπαϊωάννου: "ΠΑΟΚ και Λαμία δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άντρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" υποστήριξε ότι τόσο η ομάδα της Φθιώτιδας όσο και ο ΠΑΟΚ επιθυμούν να μην διεξαχθεί ο αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ (9/2, 18:30 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Πέμπτη (9/2) στις 18:30 στο Αθανάσιος Διάκος, όμως λόγω της έντονης χιονόπτωσης ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" ο ισχυρός άντρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τόνισε ότι αμφότερες οι ομάδες επιθυμούν την αναβολή του αγώνα λόγω των συνθηκών.

"Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση, γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού.

Την Παρασκευή θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ