SPORTS & GOSSIP

Παπαδοπούλου για Πασχαλάκη: "Υπάρχουν κοινά όνειρα, δεν επιλέγω έναν άνθρωπο μόνο για να περάσω καλά"

Παπαδοπούλου για Πασχαλάκη: "Υπάρχουν κοινά όνειρα, δεν επιλέγω έναν άνθρωπο μόνο για να περάσω καλά"

Η γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν κοινά όνειρα, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει αν της έχει γίνει πρόταση γάμου.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μαζί και είναι καλά. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο MEGA στην σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, είπε ότι οι δύο τους έχουν κοινά όνειρα, ενώ πρόσθεσε ότι μέσα στις επιθυμίες της είναι και η δημιουργία οικογένειας.

"Σίγουρα όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει δεν το κάνω απλά για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα από ένα σημείο και μετά και το μέλλον θα δείξει" ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια για την σχέση της με τον Δημήτρη Πασχαλάκη, ενώ ακολούθως τόνισε σχετικά με τα πλάνα της για το μέλλον:

"Είμαι μία κλασική γυναίκα που μέσα στα όνειρα και επιθυμίες είναι η δημιουργία μίας όμορφης και ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία αν το καταφέρω. Θεωρώ ότι είμαι σε καλό δρόμο, απλά είναι κάτι που δεν με άγχωνε ποτέ, δεν το είχα σε προτεραιότητα"

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ