ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Χρειάζεται πάθος και θέληση για την πρόκριση

Παπαδόπουλος: "Χρειάζεται πάθος και θέληση για την πρόκριση
Αβραάμ Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Παπαδόπουλος σχολίασε πως στον Ολυμπιακό θέλουν όλοι την πρόκριση στους "16", αλλά για να συμβεί αυτό τόνισε χρειάζεται πάθος και θέληση, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη την πρόκληση.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενόψει του αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων σχολίασε πως όλοι στην ομάδα θέλουν την πρόκριση, αλλά για να συμβεί αυτό τόνισε πως χρειάζεται πάθος και θέληση.

Για την πρόκληση που έχουν οι παίκτες ενόψει της αναμέτρησης: "Σίγουρα είναι τεράστια η πρόκληση για εμάς τους παίκτες και βέβαια τον σύλλογο. Γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θέλουμε την πρόκριση. Αυτό που επιθυμούμε είναι να συνδυάσουμε μια καλή απόδοση και την νίκη".

Για την επιθυμία που έχουν σαν ομάδα ώστε να πάρουν την πρόκριση: "Εμείς έχουμε το κίνητρο και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Νιώθω πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ομάδα και όχι πως είμαι εγώ. Η πρόκριση για να έρθει χρειάζεται πάθος και θέληση. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά σημασία αύριο έχει κυρίως η ουσία. Και η ουσία είναι να πάρουμε την νίκη".

Για το γεγονός πως η Άντερλεχτ είναι αδιάφορη βαθμολογικά για το ματς: "Η Άντερλεχτ είναι πολύ καλή ομάδα, διαθέτει κάποιους εξαιρετικούς παίκτες. Το ότι είναι αδιάφορη, την κάνει πιο επικίνδυνη. Οφείλουμε να μπούμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πάθος και θέληση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Για τις απουσίες με τους Μανιάτη και Μήτρογλου: "Οι απουσίες των Μανιάτη και Μήτρογλου είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Όμως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και είμαι σίγουρος πως όποιος κληθεί να τους αντικαταστήσει θα τα καταφέρει επάξια. Όποιος και αν αγωνιστεί είμαι βέβαιος πως θα τα δώσει όλα για την νίκη".

Για το αν πιστεύει πως η Άντερλεχτ έχει έρθει για τη νίκη: ""Η Άντερλεχτ μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά δεν θα είναι αδιάφορη. Καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη στο Champions League. Το είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Η Άντερλεχτ θα έρθει στο Φάληρο για την νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ