ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για τον Ντούντου γράφουν στη Βραζιλία

Ο Ντουντού της Παλμέιρας
Ο Ντουντού της Παλμέιρας PRINT SCREEN

Τον ακραίο επιθετικό, Ντουντού, που ανήκει στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα έχει βάλει στο στόχαστρο του ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία

Μεταγραφικά σενάρια στη Βραζιλία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ και την Γαλατασαράι στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ντούντου που αγωνίζεται στην Αλ Ντουχαϊλ στο Κατάρ ως δανεικός από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα

"Ο ΠΑΟΚ και η Γαλατασαράι θέλουν να υπογράψουν τον Ντούντου τον επιθετικό της Παλμέιρας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Αλ Ντουχαϊλ στο Κατάρ" αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έχει φέτος 14 γκολ και 10 ασίστ στο Κατάρ όπου αγωνίζεται δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο ακραίο επιθετικό που αγωνίζεται συνήθως αριστερά και μπορεί να παίξει και στον άξονα πίσω από τον φορ. Το συμβόλαιο του με την Παλμέιρας εκπνέει στο τέλος του 2023 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντούντου έχει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Ντιναμό Κιέβου με απολογισμό 4 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και με 2 συμμετοχές στο Champions League.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ