ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ζητούμενο η σταθερότητα"

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs της Super League Interwetten.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Έπειτα από τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/4, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24).

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/4, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24) με τον Άρη.

Με τους βασικούς να κάνουν αποκατάσταση στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου δεν προέκυψαν διαφοροποιήσεις με τον Σίντζι Καγκάβα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, τον Περέιρα να μένει στην πισίνα και τον Νινούα να παίρνει μέρος σε ένα κομμάτι της κανονικής προπόνησης των υπολοίπων συμπαικτών του.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι αύριο το πρωί και μετά από αυτήν την προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το τοπικό ντέρμπι. Όπως αναφέρει και το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου "το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα".

"Ήταν μια νίκη που η ομάδα χρειαζόταν για περισσότερους από έναν λόγους. Από τους καθαρά ουσιαστικούς που έχουν να κάνουν με τη βαθμολογία μέχρι τους εξίσου σημαντικούς ψυχολογικούς οι οποίοι σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση εν όψει του τέλους της σεζόν.

Το ματς με τον Ολυμπιακό, όμως, τελείωσε και έχει ήδη ξεχαστεί. Το πρόσφατο παρελθόν, άλλωστε, έχει δείξει πως το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ειδικά όταν ο στόχος είναι η δεύτερη θέση και προσεχής αντίπαλος ο Άρης.

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι της Κυριακής (18.04), λοιπόν, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν το έργο τους. Τόσο σε επίπεδο αποκατάστασης όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό όσο και σε προετοιμασίας όσων δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Το ένα γκρουπ έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό δυνατή βροχή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo, δουλειά στο passing game και παιχνίδι μικρού χώρου και υψηλής έντασης.

Ο Σίντζι Καγκάβα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκα Νινούα ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμά του και ο Άντριαν Περέιρα έκανε ασκήσεις στην πισίνα.

Την Τρίτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ