ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζητά διορθώσεις στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

Το γήπεδο της Τούμπας
Το γήπεδο της Τούμπας EUROKINISSI SPORTS

Στη σύσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με την ομάδα εργασίας για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποφασίστηκε να γίνουν νομικές ενέργειες για τροποποιήσεις στο σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος.

Η Νέα Τούμπα παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου είχε νέα σύσκεψη με τους συνεργάτες του στην οποία αναλύθηκε το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματα για το καινούργιο γήπεδο που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τα σχέδια του ΠΑΟΚ.

"Σύσκεψη με την ομάδα εργασίας της Νέας Τούμπας είχε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Αναλύθηκαν διεξοδικά οι απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Προεδρικό Διάταγμα, το σχέδιο του οποίου δεν κρίνεται ικανοποιητικό για τις προοπτικές της Νέας Τούμπας. Αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα οι νομικές ενέργειες για να ενσωματωθούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις και διορθώσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλυσε επίσης όλες τις ενέργειες που γίνονται για την αναβάθμιση του γηπέδου του Μακεδονικού που θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Β μετά το αδιέξοδο του Καυτανζογλείου", αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ