ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Ρέμπε

Ο Όλαφ Ρέμπε
Ο Όλαφ Ρέμπε EUROKINISSI

Ο Όλαφ Ρέμπε έχει παραιτηθεί εδώ και ημέρες από το πόστο του αθλητικού διευθυντή και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Τελικά τα γερμανικά δημοσιεύματα για το μέλλον του Όλαφ Ρέμπε δεν ήταν τυχαία. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς εδώ και μέρες έχει υποβάλει την παραίτηση του από το πόστο του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση για το αν θα γίνει ή όχι αποδεχτή η παραίτηση του θα παρθεί από την οικογένεια Σαββίδη, ωστόσο φαίνεται πως και η πλευρά της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ δεν δείχνει και μεγάλη διάθεση να συνεχίσει την συνεργασία της με το Γερμανό τεχνικό διευθυντή. Και η στάση της αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι ο Ρέμπε εδώ και καιρό έχει χάσει τα περισσότερα από τα ερείσματα που είχε εντός των γραφείων της ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν ότι ο Ρέμπε θα προστεθεί στην λίστα των αθλητικών διευθυντών του ΠΑΟΚ που αποχωρούν από το πόστο τους δεχόμενοι έντονη κριτική για τις επιλογές τους, όπως συμβαίνει και με το Γερμανό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ