ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 υπέγραψε ο Γκαρσία

Φωτογραφία από την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου με τον Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία PAOK FC

Ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε ανανέωση στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ το οποίο πλέον λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ούτε ένα μήνα μετά την προαγωγή του από την Κ19 σε προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο με αυξημένες φυσικά απολαβές το οποίο και λήγει το 2023. Στο νέο τριετές συμβόλαιο του Γκαρσία διευθετούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως τα πριμ επίτευξης στόχων, οι αποδοχές του και όλα όσα πρέπει να προβλέπονται στο συμβόλαιο του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στη σύντομη έως τώρα θητεία του στον πάγκο της πρώτης ομάδας ο τεχνικός από την Ουρουγουάη έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, με τον Γκαρσία στον πάγκο ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την Αϊντχόφεν ενώ πριν λίγες μέρες γνώρισε και την πρώτη του ήττα από τους Ολλανδούς εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς. Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία– ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ