ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξεσηκωμός για την πρόκριση

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στον αγώνα με την Μπενφίκα
Oι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στον αγώνα με την Μπενφίκα EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού στο ξενοδοχείο της ομάδας για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, ενώ θα τους συνοδέψουν με πομπή μέχρι το γήπεδο της Τούμπας. "Ντόπες" κι από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε…Σήμερα το βράδυ ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League και η αδημονία όλων για τον αγώνα με την Κράσνονταρ έχει… χτυπήσει κόκκινο.

Άπαντες από τον Ιβάν Σαββίδη μέχρι και τους οπαδούς της ομάδας προσπαθούν να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να τους βοηθήσουν να πάρουν μια πρόκριση που θα είναι ιστορική.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στην ομάδα και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να γράψουν και πάλι ιστορία. "Σας πιστεύω", τους είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Το ίδιο κάνει τις τελευταίες ημέρες και ο Αμπέλ Φερέιρα, στις ομιλίες προς την ομάδα του στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος τους μιλά για το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που πλέον με τις δύο προκρίσεις που έχουν πετύχει έχει μετατραπεί σε ξεκάθαρο στόχο, που μοιάζει να είναι εφικτός.

Ψυχολογικό ντοπάρισμα ετοιμάζουν και οι φίλοι της ομάδας που έχουν ήδη προγραμματίσει να βρεθούν το απόγευμα στο ξενοδοχείο - επέλεξαν και χαρακτηριστική ώρα 19.26 που παραπέμπει στο έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚόπου έχει καταλύσει η αποστολή και να ξεπροβοδίσουν τους ποδοσφαιριστές όταν θα ξεκινήσουν την διαδρομή τους για το γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, όπως έγινε και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μπεσίκτας και Μπενφίκα, το λεωφορείο της αποστολής θα το συνοδεύσουν με μηχανοκίνητη πομπή οι οπαδοί του Δικεφάλου ως και τις παρυφές του γηπέδου μέχρι όπου θα ξεκινούν τα αστυνομικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Με Τσόλακ και Ουαγκέ κόντρα στην Κράσνονταρ
TAGS ΠΑΟΚ CHAMPIONS LEAGUE ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ